Bobo Choses Udsalg


BOBO CHOSES er et spansk firma, der blev dannet i 2008 og er lokaliseret i en gammel nedlagt legetøjsfabrik i en lille by tæt på Barcelona. Fabrikken ligger et stenkast fra Middelhavet i de skønneste omgivelser og vi tænker, at det er der designerne får deres inspiration fra, da mønstrene gerne er bjerge, natur og dyr. Dog får man associationer til indianermiljøet, da de også bruger fjer, pile og andre indianske symboler på noget af deres tøj. BOBO CHOSES sælges i over 30 lande i dag, så de har virkeligt formået at brande sig.
Uanset hvad man vælger, er det søde og sjove designs såsom førnævnte pile, bjerge, fjer, skyer og derudover kaniner, heste, skyer og manden i månen. Meget af designet er lavet med håndtegninger, der gør tøjet meget specielt. Du kan få tøjet i farverne fra hele farveskalaen, dvs. grund-eller jordfarver, pastel eller pangfarver. De er oftest mikset på kryds og tværs, men du kan også finde ensfarvet.
BOBO CHOSES tøjet er lavet af lækre materialer som, for eksempel, 100 % bomuld eller bomuld med en lille bitte smule polyester i en rigtig god kvalitet.
Ydermere laver BOBO CHOSES også lædertasker, hvilket du også kan finde under denne kategori.
Det meste af tøjet kan vaskes i maskinen på 30 grader, men vær opmærksom på, at noget enkelt skal håndvaskes. Læs derfor venligst vaskeanvisningen.
Størrelserne kan variere, men ligger oftest fra str.62(3 mdr.) – str.134(9 år) 

Seneste artikler