Hummel Udsalg


Hummel er et stærkt brand, der har hævdet sig i mange år, særligt grundet deres gode kvalitet og lækre design. De har eksisteret siden 1923 og siden Christian Stadil er kommet til i 1999, hvor han og faderens firma Thornico opkøbte HUMMEL der var på fallittens rand, er det gået støt opad og HUMMEL er i dag et verdensomspændende firma der er milliarder værd. Så menneskene bag HUMMEL kan et eller andet og når man mærker tøjet på kroppen og føler på det, bekræfter det, at det er en lækker og holdbar kvalitet.
Under denne kategori kan du vælge mellem alt fra undertøj, nattøj, babytøj, bluser og bukser til strømper, jakker og forskellige slags sko samt meget andet.
Materialerne kan være 100 % bomuld, gerne OEKO-TEX certificeret eller bomuld iblandet en, for eksempel, lille smule lycra, elastan eller polyester. Du kan finde tøj i grund-eller jordfarver, pastel eller pangfarver og gerne mikset på kryds og tværs. Du kan dog få ensfarvet, hvis du er mere til det.
Mønsterdesignet er selvfølgelig de velkendte vinkler, tallet 23 for året hvor HUMMEL blev etableret eller den lille logo humlebi. Derudover kan der være mønster der, for eksempel, består af enten skrift, hjerter, striber, prikker, høretelefoner eller monsteransigter. Men tag et kig på de mange flotte og forskellige farver, designs og mønstre. Vi garanterer, at du vil finde noget, du synes er smart.
Størrelserne varierer under udsalget, men tøjet ligger oftest fra str.56-str.176 og skoene ligger fra str.18-str. 40 

Seneste artikler