Popupshop


Her kan du finde fantastiske sjove og flotte tidsløse designs i lækre farver og i 100 % økologisk, økologisk/GOTS eller økologisk/OEKO-TEX certificerede materialer, oftest bomuld, der kan der være iblandet en lille smule polyamid eller elastan for strækbarhedens skyld. Popupshop går meget op i, at der skal være gode forhold for arbejderne og miljøet og samtidigt skal forbrugeren have en vare, som de ikke skal være bekymrede for, indeholder noget grimt.    
Popupshops designere elsker vilde dyr og det er hovedtemaet i deres designs. Billeder af, for eksempel, pandaer, løver, tigre, gorillaer og så videre går igen på meget af deres tøj. Og det er så flot og sejt. Tænk sig, at rende rundt med en farlig tiger eller løve på maven. Eller måske en sød lille panda.
Du kan, for eksempel, vælge bluser, T-shirts, bukser og leggings. Strømpebukser, kjoler og nederdele. Og er du ikke til de mange flotte billedlige designs, kan du sagtens finde noget stribet eller ensfarvet i neutrale farver. Derudover er det nemt at mikse på kryds og tværs, da Popupshop laver basis tøj, der passer sammen med alle de andre kollektioner, der udkommer 2 gange årligt. Det er jo rigtigt smart.
Alt i alt et kæmpe udvalg af flot børnetøj til din dreng eller pige, i flotte farver og lækre materialer.
Størrelserne varierer, men ligger oftest fra str.62-str.140.(1-10 år)

Recent Content

© 2020 Copyright Buksetrolden.dk