Uld


Uld har været brugt i mange år på grund af de gode egenskaber materialet indeholder, at det er varmt, fugt absorberende og vand skyende, afvisende af en vis mængde vand, det er åndbart. Så her finder du vores udvalg af produkter med uld i. Du kan her finde strømper og uldfutter til de mindste, så deres fødder kan holdes varme i barnevognen eller nå de skal sove, i en blød uld. Eller du finder også her undertøj med uld, til de kolde vintre som vi har ind imellem, der er bomuld i undertøjet så det ikke kradser på den følsomme hud på maven, undertøjet har oeko-tex mærket.
Af tilbehør til de aktive børn, der er uden for kan du finde elefanthuer med uld, disse har et bomuldsfoer indvendig i huen, ind mod huden, men samtidig de gode egenskaber fra ulden. Du finder også hansker og vanter her, vanterne har også et tyndt foer indvendigt, så der er en blød side ind mod hænderne. Vi har også nogle enkelte trøjer med uld i, til de kuldskærer børn.
Mærkerne i denne gruppe er fra Mikk-Line, Melton og Kulør. Alle produkterne er med en blanding af andre materialer, da mange børn synes at uld kradser mod huden, og derfor ikke vil bruge materialet, eller ting hvor der er uld i. Derfor har huer og vanterne et tyndt bomuldsfoer ind mod huden.

Seneste artikler